Štampa velikih formata za spoljnu (outdoor) i unutrašnju (indoor) upotrebu

Plotovanje odnosno štampu velikih formata vršimo na izvanrednom eko-solvent ploteru poslednje generacije – Epson SureColor® S30670. Glavna namena je štampa na pvc folijama za brendiranje izloga, svetlećih reklama, cirada, banera i drugih materijala otpornih na atmosferske uslove odnosno za spoljnu upotrebu.

HP Latex 330
Za velike postere, tehničke crteže, foto tapete, štampu na platnu ii ostale štampe za tzv. “indoor” odnosno unutrašnju upotrebu, koristimo plotere na vodenoj bazi Hewlett-Packard T770.
Format-dimenzija štampe je neograničena.
Materijali na kojima štampamo su različitih namena i to su:
• PVC folije, samolpljive, mat ili sjajne, koriste se uglavnom u reklamne svrhe, odnosno oblepljivanje reklamnih tabli, izloga, panoa, brendiranje vozila itd. Kao i za štampu nalepnica pravilnih i nepravilnih oblika. Uglavnom za spoljnu namenu jer su otporne na vremenske prilike.
• Papir (samolepljivi ili bez lepka)- od 80 g/m2 – 250 g/m2, mat ili sjajni. Koristi se najčešće za štampu CAD i GIS crteža, postera, plakata i svih materijala koji su za prikazivanje u zatvorenom prostoru.
• PVC cerada, sa nitnama za privezivanje. Koristi se za reklamne poruke na mestima gde je zgodno da se zategne cirada. Uglavnom za spoljnu namenu jer je otporna na vremenske prilike.
• Štampa na slikarskom platnu odnosno kanvasu koja se koristi za reprodukcije umetničkih dela ali i naravno za razne druge namene i svrhe.
• Mesh ili perforirana (rupičasta) cerada. Koristi se najčešće pri brendiranju velikih fasadnih displeja izloženih udarima vetra i promaje. Često na fasadama zgrada i većih objekata. Odlikuje je velika propusna moć vazduha zbog rupičaste strukture.Takodje ne zatvara pogled kroz prozore objekta i ne blokira dnevnu svetlost.
• One-Way Vision ili perforirana (rupičasta folija). Koristi se isključivo za brendiranje staklenih površina. To mogu biti: izlozi, prozori, staklena vrata ili zadnje staklo na automobilima, pikapovima ili kombijima. Zbog sitnih rupica koje poseduje, iznutra se vidi sve napolju dok kada se gleda od spolja vidi se samo odštampana reklama. Koristi se i kada klijent ima želju da izbrendira izlog, a da sačuva spoljno prirodno osvetljenje.

Dosadile su vam fotografije u malim dimenzijama? Želite da svoje najdraže fotografije izradite u veličini koju zaslužuju? Foto posteri su odlično rešenje za drage slike koje želite da gledate svakoga dana! Uživajte u foto posterima HD rezolucije! Ulepšajte svoj ambijent omiljenom fotografijom, ilustracijom ili reprodukcijom . Takođe , možete napraviti idealan poklon za dragu osobu.I to sve vrlo jednostavno, povoljno i brzo!

Kako se izrađuju?
Foto poster izrađujemo na ploteru HP Latex 330
Fotoposteri se rade na mat fotopapiru, rezolucije 2400×1200 dpi
Uz fotoposter se dobijaju dve plastične lajsne, za montažu na zid

Nakon dostavljanja fotografije za izradu fotopostera putem našeg sajta, ili lično, potreban je jedan radni dan da bismo Vam izradili foto poster-e. Prvi korak u izradi foto postera je obrada. Obrada obuhvata prilagođavanje Vaše slike ili fotografije formatu koji ste odabrali za izradu.
Pre poručivanja izrade postera možete doći kod nas i pogledati uživo kako izgledaju već izrađeni posteri.
Naručivanje od kuće
Dovoljno je da nam klikom na “Pošalji slike” ikonicu (sa desne strane) pošaljete Vaše fotografije ili slike koje želite da Vam izradimo kao fotopostere. Obavezno popunite i Vaše kontakt podatke. Bićete obavešteni čim budu izrađeni. Preuzimanje vršite u našem lokalu, a možemo Vam poslati post-expresom na adresu ukoliko odaberete tu opciju. Plaćanje je po preuzimanju, ili kao otkup – kuriru.
Saveti za pronalaženje kvalitetnih slika visoke rezolucije na Google-u:
Ukoliko nemate izabranu sliku, par saveta za pronalaženje dobrih fotografija ili ilustracijapreko Google-a.

1. Ukucajte www.google.rs
2. Izaberite na vrhu stranice: Slike (opcija za pretragu slika)
3. Unesite tekst ili naziv za koji zelite da dobijete rezultate npr. New York Night, zatim -> Enter
4. Odmah ispod polja u koje ste uneli tekst izaberite opciju “Bilo koje veličine”, pa “Veće od” i odaberite 2 mp (megapiksela).

2 megapiksela je minimumalna rezolucija koju prihvatamo da radimo, odnosno koja će zasigurno biti dobrog kvaliteta kada se odštampa. Što veci kriterijum odaberete (4 mp, 6 mp…) znajte da će kvalitet slike biti drastično bolji. )

Neke dobre ključne reci za pretragu: 1. panorama (izbacivace dugačke slike, pogodne za baner dimenzije (izdužene panorame) koju radimo (100 x 30 cm, 160 x 50 cm, 200 x 50 cm ) 2. nature landscapes (priroda i pejzazi) , abstract (abstraktne slike, HD wallpapers…

Ilustracije dobrih kvaliteta možete naći na sledećim sajtovima:

1. http://all-free-download.com/
2. www.gfxworld.ws
3. http://vector4free.com
4. http://www.hdwallpapers.in/
5. http://www.graphixshare.com/

Slikarsko platno je oduvek imalo visoku vrednost. Najpoznatija umetnička dela stvarana su upravo na slikarskom platnu, odnosno kanvasu. Danas, zahvaljujući ogromnom napredku tehnologije, svi imamo mogućnost da uživamo u nečemu što je u ne tako dalekoj prošlosti bilo dostupno samo najvišoj klasi društva.
Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje za oplemenjivanje Vašeg ambijenta!
Unesite toplinu i oplemenite svoj ambijent, bilo da je to Vaš dom ili radni prostor, kancelarija ili dnevna soba. Slika na kanvasu odnosno slikarskom platnu, zategnuta na blind ramu je savršeno rešenje koje će Vam pružiti ogroman užitak svaki put kada boravite u prostoriji gde je montirana. Osećaćete se kao da ste u novoj dnevnoj sobi, kancelariji ili spavaćoj sobi uživajući u svojoj omiljenoj ilustraciji, reprodukciji umetničkog dela ili fotografiji…
Uživajte u reprodukciji umetničkog dela koju su nekada sebi mogli priuštiti samo carevi…
Osim što utiču na naš život i čine nam trenutke lepšim, stvari kojima dekorišemo svoj prostor takođe dosta govore o nama. Zato nabavite najvalitetnije grafike visoke rezolucije sa omiljenom poznatom ličnošću, scenom iz filma, pejzažom ili reprodukcijom poznatog slikara!
Naravno, ono što uvek usreći jesu i drage fotografije. Obradujte sebe, devojku, mamu ili drugaricu i nabavite sjajan poklon za drage osobe.